Sairaanhoitaja (kiirevastaanotot, Äänekosken terveysasema)

Hakuaika päättyy  15.7.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Keski-Suomen hyvinvointialue hakee Äänekosken terveysasemalle kiirevastaanotolle vakituiseen työsuhteeseen

SAIRAANHOITAJAA

Keski-Suomen hyvinvointialueen ilta- ja viikonloppukiirevastaanoton keskittämispäätöksen myötä haemme työyhteisöömme yhtä sairaanhoitajaa. Kiirevastaanottomme toimii 2.9.2024 alkaen joka päivä klo 8-22, joten työ on kaksivuorotyötä maanantaista sunnuntaihin.

Kiirevastaanotolla sairaanhoitajan tehtäviä ovat hoidon tarpeen arviointi, päivystyspotilaiden tarkkailu ja hoidon toteutus, päivystävän sairaanhoitajan vastaanotolla toimiminen sekä akuuteissa toimenpiteissä avustaminen.

Olet etsimämme hoitotyön ammattilainen, jos sinua kiinnostaa monipuolinen työ perusterveydenhuollossa. Työskentelyotteeltasi olet työyhteisön hyvä tiimipelaaja - luotettava, positiivinen ja avulias. Arvostamme kehitysmyönteisyyttä, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta perusterveydenhuollon avosairaanhoidon hoidon tarpeen arviointityöstä sekä kiirevastaanottotoiminnasta.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn osaavien työkavereiden joukossa. Meillä on aina mahdollisuus konsultoida toista ammattilaista.
Käytössämme on Intro-perehdytysjärjestelmä ja nimeämme sinulle oman perehdyttäjän. Kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä ja suoritettuja lääkehoitolupia. Lääkehoitoluvat on mahdollista suorittaa myös työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi
https://www.facebook.com/people/Äänekosken-terveysasema-Hyvaks/61559276908124/

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Heini Tarvainen

apulaisosastonhoitaja

p. 0400 644 674  

heini.tarvainen@hyvaks.fi  

-

Tiina Minkkinen (lomalla 24.6.-21.7.2024)

alueylihoitaja

p. 050 4726 481

tiina.minkkinen2@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan