Sairaanhoitaja, kaksi sijaisuutta - Oulun kaupunki

Tule työhön huipputiimiin!

Oulun kaupunginsairaalassa on haettavana kaksi SAIRAANHOITAJAN määräaikaista sijaisuutta palliatiivisen hoidon ja saattohoidon osastolla A2. Työ alkaa 1.1.2020 ja kestää 31.8.2020 saakka. Työ on kolmivuorotyötä.

Olemme palliatiivisen hoidon edelläkävijä yksikkö ja työ osastollamme on monipuolista. Osaston hoitorinki mahdollistaa myös potilaiden kotiin annettavan palliatiivisen hoidon ja saattohoidon.

Tärkeintä on aito kiinnostus palliatiiviseen hoitoon, omaat rohkeuden ja valmiuden kohdata palliatiivisen hoidon ja saattohoidon potilaat sekä heidän läheiset. Annamme sinulle kattavan ja hyvän perehdytyksen kokonaisvaltaiseen hoitoon, lääkehoitoon ja hoidossa tarvittaviin välineisiin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinentutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 mukainen laillistus. Eduksi luetaan kokemus palliatiivisesta hoidosta ja saattohoidosta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan. Tehtävissä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/11338/2019. Hakemukset on toimitettava 13.12.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa tehtävistä antaa palveluesimies Sirkka Viitanen, p. 044 703 5659 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut, Oulun kaupunginsairaala
Osoite: Kiviharjuntie 5, 90220 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.