Sairaanhoitaja - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Sairaanhoitaja - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Sairaanhoitajan tehtävänä on asiakkaan toimintakyvyn ja tuen tarpeiden kokonaisvaltainen arviointi sekä yksilöllinen ohjaaminen ja tukeminen yhdessä moniammatillisen työryhmän läheisten ja yhteistyötahojen kanssa.
Sairaanhoitaja vastaa asiakkaan terveydentilan seurannasta ja lääkehoidon toteutuksesta ja arvioinnista.
Risuviidan palveluyksikkö tarjoaa asumispalvelua erityistä tukea tarvitseville autismin kirjon aikuisille asiakkaille.
Henkilökunta toteuttaa yksilöllistä ja asiakkaiden toivomusten mukaista päiväaikaista toimintaa yksikössä.

Laillistettu sairaanhoitaja

Kokemus kehitysvammatyöstä.
Kokemus autisminkirjon asiakkaista.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset, Henkilöllisyystodistus, Ammattipätevyys tarkistettavissa JulkiTerhikistä / Suosikista, Rokotukset/Tartuntatautilaki 48§:n mukainen rokotussuoja

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Tiina Heikkilä Palveluesimies Risuviita p 050 474 6788
Viikolla 9, Mervi Huttula Palvelujohtaja p 050 474 6862

Risuviidan palveluyksikkö
Osoite: Risuviita 6, Seinäjoki

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo toimii yksilöllisen elämän tukijana ja sosiaalihuollon erityispalvelujen tuottajana. Toimimme pohjalaismaakunnissa ja tarjoamme myös valta-kunnallisia palveluja. Olemme erikoistuneet vammaispalveluihin ja lastensuojeluun.
Eskoo on asiakaslähtöinen osaaja, palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Me Eskoossa ajattelemme, että jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään ja yksilölliseen elämään. Työtämme ohjaavia arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Saamme tehdä merkityksellistä ja palkitsevaa työtä.
Eskoossa työskentelee noin 400 alan ammattilaista. Panostamme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Päätoimipaikkamme on Seinäjoella. Uusi tuki- ja osaamiskeskus valmistuu Eskoon vihreään kaupunginosaan keväällä 2019. Muut palveluyksikkömme sijaitsevat myös moderneissa tiloissa Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa sekä Tervajoella Vaasan Vähäkyrössä.
Tutustu meihin www.eskoo.fi, eskoossa.fi-verkkolehdessä ja Facebook sivuillamme.
Tule meille töihin!

Tutustu työnantajaan