test

Sairaanhoitaja (avosairaanhoito vastaanottopalvelut, Jyväskylä) määräaikainen

Hakuaika päättyy  13.5.2024 15:45

Vastaanottotyöhön Jyväskylään!

Haemme Kyllön terveysaseman avosairaanhoitoon

SAIRAANHOITAJAA
määräaikaiseen tehtävään ajalle: 27.5.2024-30.4.2025

Kyllön terveysasemalla toimii tiivis joukko terveydenhuollon ammattilaisia. Työyhteisössämme on vahva tahto kehittää hoitotyötä. Kannatamme avointa keskustelevaa työkulttuuria. Pystymme tarjoamaan haastavia tehtäviä jo kokeneelle ammattilaiselle, mutta myös turvallisen ammatillisen kasvualustan tuoreemmalle ammattilaiselle. Työn alussa meillä on selkeä perehdytysjakso.
Tervetuloa timanttiseen joukkoomme.

Tehtäviisi kuuluu hoidontarpeenarvio puhelimessa ja vastaanotolla, hoitajan itsenäinen vastaanotto sekä tarkkailun tehtävät. Kokemus ja osaaminen huomioiden tehtävä voi sisältää myös kiireettömään hoitoon (esim. terveystarkastuksiin) osallistumista.

Työ on päivätyötä, käytössä on keskimääräinen yleistyöaika.
Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja.
Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.
Tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Henna Ylitalo

p. 0405391533

osastonhoitaja

henna.ylitalo@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan