test

Sairaanhoitaja / avannehoitaja (operatiiviset vuodeosastot, Sairaala Nova), Jyväskylä

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:45

Tule avannehoitajaksi meille Sairaala Novan operatiivisille vuodeosastoille mukavaan työporukkaan! Haemme vakituiseen tehtävään koulutettua avannehoitajaa tai mahdollistamme sinulle pääsyn avannehoitajakoulutukseen.

SAIRAANHOITAJA / AVANNEHOITAJA

Operatiiviset sairaansijat ovat osa vuodeosastopalveluita sairaalapalveluiden palvelualueella. Operatiivisilla vuodeosastoilla on 72 potilaspaikkaa. Potilaat tulevat sairaalaan sekä kutsuttuna että päivystyksellisesti. Hoidamme operatiivisilla sairaansijoilla urologian, thorax- rintaelinkirurgian, verisuonikirurgian, plastiikkakirurgian, gynekologiset kirurgiset potilaat, aistinelinpotilaat, ortopedian, traumakirurgian, käsikirurgian, neurokirurgian ja selkäkirurgian sekä gastrokirurgian potilaita.

Tarjoamme sinulle ammatillisesti kiinnostavan ja monipuolisen sairaanhoitajan sekä avannehoitajan tehtäväkokonaisuuden erikoissairaanhoidossa uudessa Sairaala Novassa. Työskentelet vuodeosastolla yhdessä kahden muun avannehoitajan kanssa. Työ koostuu avannehoitajapäivistä sekä vuodeosasto työskentelystä. Avannehoitajat tekevät tiivistä yhteistyötä kirurgian poliklinikan kanssa.

Odotamme sinulta arvostavaa ja yksilöllistä potilaan kohtaamista, sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja moniammatilliseen yhteistyöhön. Voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen, joka haluaa syventää osaamistaan avannepotilaan hoidossa.

Tuemme ammattitaitosi kehittymistä suunnitelmallisella perehdytyksellä ja työparityöskentelyllä sekä täydennyskoulutuksilla. Työn ja muun elämän yhteensovittamista tuemme yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla.

Työyhteisöömme on helppo tulla. Suunnitelmallinen perehdytys, tiimityöskentely sekä moniammatillinen yhteistyö tukevat osaamisesi kehittymistä ja potilaslähtöistä hoitotyötä. Palkkauksemme perustuu tehtävän vaativuuteen ja arvostamme monipuolista osaamista.

Osaston työporukan kertomaa: Täällä oppii joka päivä uutta ja moniammatillinen yhteistyö toteutuu sujuvasti. Työporukka on älyttömän mukava ja ammattitaitoinen ja siihen on helppo tulla mukaan. Meillä on töissä usein tosi hauskaa ja ikimuistoisia hetkiä. Gastro rules!

----------------------

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Eduksi katsotaan avannehoitajakoulutus. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n ja mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä suoritettuja lääkehoitolupia. Lääkehoitoluvat on mahdollista suorittaa myös työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Haastattelemme mahdollisesti hakijoita jo hakuaikana.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja:

-

Taina Sneck

osastonhoitaja

p. 050 5933448

taina.sneck@hyvaks.fi

-

Pauliina Tolvanen

osastonhoitaja

p. 014 269 1615

pauliina.tolvanen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan