Sairaanhoitaja, Armilan terveysasema - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Sairaanhoitaja, Armilan terveysasema - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Sairaanhoitajan/terveydenhoitajan tämän hetkinen sijoituspaikka on Armilan terveysasema. Työ on ratkaisukeskeistä asiakkaan omia voimavaroja hyödyntävää ja muodostuu asiakkaiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä, kansansairauksien hoidosta ja hoidon seurannasta sekä hoidontarpeen arviosta.

Valitulta sairaanhoitajalta tai terveydenhoitajalta odotamme sitoutumista Eksoten arvoihin ja strategian mukaisiin tavoitteisiin. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, joustavaa työotetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Eksoten terveys- ja hyvinvointiasemilla kehitetään asiakkaan yhteydensaantia yhteyskeskukseen sekä sähköistä asiointia. Tehtäviin kelpoisuutena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärin- tai terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tehtävässä on 4 kk koeaika.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Palveluesimies Sari Hokkanen, Armilan terveysasema, puh. 040 651 5934, sari.hokkanen@eksote.fi
Palvelupäällikkö Satu Simolin, Lappeen ja Länsi-Saimaan terveys- ja hyvinvointiasemat, puh. 040 749 6247, satu.simolin@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Avoterveydenhuolto
Osoite: Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan