Sairaanhoitaja Apilakotiin - Seinäjoen kaupunki

Sairaanhoitaja Apilakotiin - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa, ikäihmisten palvelukeskuksessa, on haettavana sairaanhoitajan toimi. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Toimen alkusijoituspaikkana on Koivukaaren palvelukeskuksen Apilakoti Peräseinäjoen alueella.
Koivukaaren palvelukeskuksen Apilakoti on tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on yhteensä 24 pitkäaikaista asukaspaikkaa.

Hakuaikaa on jatkettu 17.2.2019 saakka. Kaikki aikaisemmin hakemuksensa jättäneet otetaan huomioon valintaa tehtäessä.

Haemme joukkoomme myönteisen vanhuskäsityksen omaavaa, laaja-alaisesta työstä kiinnostunutta työntekijää. Hyvän ammattitaidon lisäksi odotamme hakijalta joustavuutta, luovuutta ja kykyä itsenäiseen asiakastyöhön sekä valmiutta työryhmätyöskentelyyn.
Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn sekä itseään kehittävän työyhteisön.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä (559/1994) ja Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain muuttamisesta (1200/2007).

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan.
Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain (1227/2016) 48 pykälän mukaista rokotussuojaa.
Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Koeaika 4 kk.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/sosiaali-jaterveyspalvelut/ikaantyvienpalvelut/asuminen/palveluasuminen.html

Palvelukeskusjohtaja Pirkko Kontturi, p. 0503418594

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Ikäihmisten palvelut
Osoite: Seinäjoki

Me haluaisimme juuri sinut töihin osaavaan joukkoomme!
Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 5000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Hyvä perehdytys ja työkavereiden vahva tuki auttavat sinua menestymään ja kehittymään työssäsi. Olemme savuton työpaikka.
Seinäjoki on Suomen kasvukeskusten kärkeä. Meitä on jo yli 60 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 140 000. Kaupunkimme on nuori - asukkaiden keski-ikä on noin 39 vuotta. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset ja houkuttelevat kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti.
Seinäjoki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voi viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, uimahallissa, tekojääradalla, golfkentällä, raviurheilukeskuksessa tai Jouppilanvuoren rinteillä, laduilla ja lenkkeilymaastoissa. Uusi kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.
Menestyksemme pohjana on ainutlaatuisen vahva tahto. Pitkät yhdessä tekemisen perinteet auttavat sinuakin onnistumaan. Tahtomalla saa ja tekemällä pärjää.

Tutustu työnantajaan