test

Sairaanhoitaja (akuuttiosasto, Äänekosken sairaala)

Hakuaika päättyy  8.5.2024 15:45

Tule työkaveriksemme Äänekosken sairaalaan!

Haemme vakituiseen tehtävään Äänekosken sairaalan akuuttisosastolle

SAIRAANHOITAJIA

Jos olet positiivinen, ammatillinen ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, olet etsimämme henkilö!

Sairaalamme on 42-paikkainen. Hoidamme aikuispotilaita moniammatillisesti laidasta laitaan. Meillä työskennellään parityöskentelymallilla kolmessa tiimissä. Hoito painottuu akuutti-, kuntoutus-, ja infektiopotilaiden hoitoon. Jatkossa sairaalan yhteydessä toimii myös kotisairaalan satelliittiyksikkö, jonka toimintaan ja kehittämiseen on mahdollisuus osallistua.

Sairaanhoitajan työ osastolla on muun muassa hoitotyön asiantuntijana toimimista, työn organisointia ja osallistumista hoitotyön kehittämiseen. Koko hoitoprosessin ajan työssä korostuu moniammatillinen yhteistyö ja potilaan hoidon koordinointi.

Käytössämme on Intro-perehdytysjärjestelmä ja nimeämme sinulle oman perehdyttäjän, mutta kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen.

Työ on kolmivuorotyötä, mutta ymmärrämme, että elämäntilanteet vaihtelevat, ja siksi työvuoroissa pyritäänkin huomioimaan henkilökohtaiset tarpeesi. Mahdollistamme osa-aikaisen työn ja työn aloitusajankohta on sovittavissa.

Työnantajana tuemme osaamisen kehittämistä kouluttautumisen, sisäisen liikkuvuuden ja sinulle sopivan työkierron avulla. Kannustamme jokaista työntekijää käyttämään vuosittain ainakin 3 työpäivää lisäkouluttautumiseen.

Työporukallamme vietämme tyhy-päiviä noin 1-2 kertaa vuodessa.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

Tässä rekrytoinnissa meillä on käytössä myös rekrytointilisä, josta saat lisätietoa kysymällä!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Otamme huomioon myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat määräaikaisesti. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Äänekosken sairaala sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä nelostien varressa. Käy tutustumassa Äänekoskeen: https://www.aanekoski.fi/. Äänekoski on teollisuuskaupunki Keski-Suomen maakunnassa Keiteleen eteläpäässä. -Tulevaisuus asuu täällä!

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Tervetuloa meille töihin!

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Jaana Hirvijoki-Piispanen, osastonhoitaja

p. 040 011 5156

jaana.hirvijoki-piispanen@hyvaks.fi

-

Susanna Puranen, apulaisosastonhoitaja

p. 040 011 5155

susanna.puranen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan