Sairaanhoitaja (aistinelinyksikkö, ihotautien poliklinikka, sairaala Nova, Jyväskylä), määräaikainen

Hakuaika päättyy  20.9.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme määräaikaiseen tehtävään aistinelinyksikön Ihotautien poliklinikalle

SAIRAANHOITAJAA 31.8.2025 saakka

Haemme sairaanhoitajaa iloiseen joukkoomme Sairaala Novaan Aistinelinyksikköön pääasiallisena sijoituspaikkana Ihotautien poliklinikka.

Tarjoamme sinulle ammatillisesti kiinnostavan ja monipuolisen sairaanhoitajan tehtäväkokonaisuuden erikoissairaanhoidossa uudessa Sairaala Novassa. Odotamme sinulta arvostavaa ja yksilöllistä potilaan kohtaamista, sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja moniammatilliseen yhteistyöhön. Tuemme ammattitaitosi kehittymistä suunnitelmallisella perehdytyksellä ja täydennyskoulutuksella.

Toivomme sinulta kokemusta polikliinisesta hoitotyöstä ja arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Käytössämme on Intro-perehdytysjärjestelmä ja nimeämme sinulle oman perehdyttäjän, mutta kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Otamme huomioon myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat määräaikaisesti. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Satu Jämsen, osastonhoitaja

p 014 269 2007

satu.jamsen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan