Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä osastohoidossa ja päivystyksessä on haettavana 12 sairaanhoitajan kesäsijaisuutta motivoituneille ja osaaville hoitotyön ammattilaisille ja alan opiskelijoille. Tehtävien sijoituspaikka on palvelussuhteen alkaessa terveyden ja sairaanhoidon tulosalueella osastohoidon tulosyksikössä.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys. Sijaisuuksiin voidaan valita myös alan opiskelijoita. Opiskelijoilta edellytämme, että kliiniset ja lääkehoidon opinnot ovat edenneet normaalisti. Odotamme sinulta aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Sijaisuudet täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitajat Helena Sarkkinen-Hyväri, Elina Paulasuo ja Anne Mankinen. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on Savuton Työpaikka.