Sairaanhoitaja - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee Omenamäkeen sairaanhoitajaa sijaisuuteen 3.2.2020-30.6.2020.

Omenamäen palvelutalossa on henkilökunta paikalla ympäri vuorokauden. Palvelutalo muodostuu kolmesta eri talosta, jotka sijaitsevat samassa pihapiirissä. Palveluasuntoja taloissa on yhteensä 76 sekä kolme ryhmäkotia. Ajattelutapasi on asukaslähtöinen ja se näkyy myös työskentelytavoissasi. Asukkaiden ja omaisten huomioiminen osana toimintaa on sinulle luonnollista, samoin kykysi inspiroida ja innostaa työyhteisöä arjen työssä. Yhteistyökyky ja joustavuus muuttuvissa tilanteissa ovat vahvuuksiasi.

Arvostamme taitoa mahdollistaa asukkaillemme oman näköinen, hyvä arki, huomioiden asukkaiden yksilölliset tarpeet ja toiveet. Omenamäen palvelukeskus on osana Porvoon kotihoitoa. Jos tunnistit itsessäsi nämä ominaisuudet, tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen!

Pätevyysvaatimuksena laillistettu sairaan-/terveydenhoitaja, myös alan opiskelijat huomioidaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Edellytämme kokemusta sairaanhoidosta, kykyä itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn ja halua olla mukana kehittämässä uutta toimintaa. Arvostamme vanhustyön kokemusta. Sairaanhoitajan työnkuva vaatii hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja sekä innovatiivista ja motivoitunutta asennetta työhön. Molempien kotimaisten kielten osaaminen luetaan eduksi. Ajokortti katsotaan eduksi.

Työ on päivätyötä.

Lähetä hakemuksesi 30.1.2020 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa- linkin kautta. Haastattelut sitä mukaa kun hakemuksia tulee.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/omenamaen-palvelukeskus
https://www.porvoo.fi/omenamaen-palvelukeskus-1

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluasumisen ohjaaja Sanna Nykänen puh. 040 86 11 208

Omenamäen palvelukeskus
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.

Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!