Sairaanhoitaja - Siilinjärven kunta

Sairaanhoitaja - Siilinjärven kunta

Sairaanhoitajan (osa-aikainen) tehtävä vastaanottopalveluissa. Hakuaikaa on jatkettu 20.9.2019 asti, aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Haemme opiaattikorvaushoitajaa Siilinjärven terveyskeskukseen, viikkotuntimäärä 19h 23min.

Vastaanottopalveluihin kuuluvat lääkärien - ja hoitajien vastaanotot (9 omalääkäriä ja 9 omahoitajaa), terveyskeskuspäivystys ja röntgenpalvelut, lisäksi meillä on ak-, haava-, uniapnea-, opiaattikorvaus- ja päivystävä sairaanhoitaja sekä 2 valtimotautihoitajaa.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.
Arvostamme erityisesti kokemusta terveyskeskuksen vastaanottotyöstä sekä katsomme eduksi kokemuksen opiaattikorvaushoidosta.

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja Siilinjärven kunnan työnvaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

osastonhoitaja Minna Skippari, puh. 044 7402801, minna.skippari@siilinjarvi.fi ja apulaisosastonhoitaja Anneli Ruuskanen, puh. 044 7402283, anneli.ruuskanen@siilinjarvi.fi.

Siilinjärven kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Vastaanottopalvelut
Osoite: Kasurilantie 3, 71800 Siilinjärvi

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava n. 21 800 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia.
Työpaikkamme on savuton

Tutustu työnantajaan