Sairaanhoitaja - Pieksämäen kaupunki

Sairaanhoitaja - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin perusturvassa, akuuttihoidon kiirevastaanotolla on haettavana 22.9.2019 klo 18 mennessä
SAIRAANHOITAJAN TEHTÄVÄ

Tehtävän alkusijoituspaikka on kiirevastaanotto ja tarkkailu. Samoissa tiloissa toimii myös Essoten erikoissairaanhoidon vastaanottoja, joiden hoitajapalveluista vastaavat kiirevastaanoton hoitajat. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta ja muutosvalmiutta. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus akuuttihoitopotilaiden hoidosta.
Työ on kaksivuorotyötä.

Edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta sekä tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä työnantajan käyttämän työterveyshuollon lääkärintodistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakemuksella suoraan Kuntarekry.fi-sivulta tai kotisivuiltamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat, josta löytyy hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake, johon liitetään CV/ansioluettelo.

Lisätietoja

http://www.pieksamaki.fi

Akuuttihoidon esimies Minna Salomaa, puh 044 3686819, minna.salomaa@pieksamaki.fi

Pieksämäen kaupunki, Perusturva
Osoite: Tapparakatu 1--3, 76100 Pieksämäki

Pieksämäki on n. 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset. Kaupungin perusturvan vastuualue järjestää perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut kuntalaisille. Pieksämäellä on kunnan tuottamien sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelujen lisäksi yksityisiä ja kolmannen sektorin toimijoita. Toimiala on suurin työllistäjä paikkakunnalla.
Tervetuloa meille töihin!

Tutustu työnantajaan