Sairaanhoitaja - Porvoon kaupunki

Sairaanhoitaja - Porvoon kaupunki

Haemme Porvoon sosiaali - ja terveyspalvelujen aikuisten palveluihin kahta sairaanhoitajaa kolmeksi kuukaudeksi mielenterveys -ja päihdepalveluiden avopalveluihin vastaanottotyöhön. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Työ alkaa 30.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hoidontarpeen arviointi itsenäisesti mielenterveys- ja päihdeasioissa, opioidikorvaushoito, sekä palveluntarpeen arviointi yhdessä asiakkaan kanssa kuuluu tehtävään. Asiakkaat ovat iältään 13-vuotiaista aikuisikäisiin.

Työsi on asiakkaan omia voimavaroja vahvistavaa arkipäivässä pärjäämiseen tukevaa asiakastyötä. Työotteessa on keskeistä asiakkaan oman äänen kuuleminen.

Koulutukseltasi olet sairaanhoitaja, eduksi luetaan työkokemus päihde/mielenterveystyöstä.

Työhön tulevalta odotamme hyviä yhteistyötaitoja ja toisaalta myös itsenäistä päätöksentekokykyä, halua ottaa vastuuta, aitoa vuorovaikutusta, rohkeutta uudistua ja kykyä toimia yhdessä asiakkaan ja ryhmien kanssa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Palvelusuhteen ehdot määrittyvät KVTES:n mukaisesti. Koeaika on kuukausi

Lähetä hakemuksesi viimeistään 29.8.2019 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/paihdeklinikka-2

Lisätietoja tehtävästä antaa mielenterveys- päihdepalveluiden esimies Tarja Lappi puh. 040 676 1388, tai sairaanhoitaja Marjut Saario puh. 0400 564 683

Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan