Sairaanhoitaja - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupungin perusturvaosasto hakee työstään innostunutta ja akuuttihoitotyöstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, jonka tämänhetkinen sijoituspaikka on avosairaanhoidon kiirevastaanotto.

Ensiapupotilaan hoidossa korostuu hoidon kiireellisyyden arviointi, potilaan voinnin seuranta, hoitotoimien toteutuksen priorisointi, nopeasti vaihtuvien tilanteiden hallinta sekä potilaan jatkohoidon turvaaminen. Kehitämme jatkuvasti asiakaslähtöisiä palveluita ja positiivinen sekä ihmislähtöinen palveluasenne on läsnä jokaisessa potilaskohtaamisessa.

Arvostamme kliinisen osaamisen lisäksi hyvää paineensietokykyä, organisointikykyä, kykyä toimia muuttuvassa ja kehittyvässä työympäristössä, toimeen tarttuvaa ja positiivista asennetta, rakentavia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta ja halua itsensä ja työyhteisönsä kehittämiseen.

Luemme eduksi suuntautuneisuuden akuutti- ja ensihoitoon ja/tai työkokemuksen kyseisellä alueella sekä kipsaustaidon.

Kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitaja. Työ on 2-vuorotyötä sisältäen viikonlopputyötä. Palkkaus KVTES:n mukaan. Työ alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Ennen toimen vastaanottamista valitun on esitettävä Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa Tartuntalain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Apulaisosastonhoitaja Ulla Kerola, p. 040 133 4576, ulla.kerola@ylojarvi.fi

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto
Osoite: Mikkolantie 10, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Tutustu työnantajaan