Sairaanhoitaja - Kirkkonummen kunta

Sairaanhoitaja - Kirkkonummen kunta

Haemme Kirkkonummen kunnan perusturvan ikäihmisten hyvinvointipalveluiden kotiutustiimiin SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kotiutustiimin toiminnan tavoitteena on varmistaa asiakkaan turvallinen ja oikea-aikainen kotiutuminen sairaalasta tai päivystyksestä ja tukea kotona pärjäämistä asiakkaan tarpeen mukaisesti. Työ pitää sisällään asiakkaiden hoitotyön- ja toimintakyvyn arvioinnin moniammatillisessa yhteistyössä sekä asiakkaan hoitojakson ja palveluiden koordinoinnin ja suunnitelman laatimisen asiakkaan kanssa. Työn tukena toimivat kotihoidon palvelutarpeen arvioijat, kotihoidon tiimit sekä kotihoidon esimiehet.

Sairaanhoitajan työ kotiutustiimissä on monipuolista, vastuullista ja itsenäistä työtaitoa vaativa tehtävä. Sairaanhoitajan työ pitää sisällään asiakkaan ohjaamista, auttamista sekä kokonaisvaltaista arvioimista arkeen liittyvissä asioissa asiakkaan toimintakykyä tukien ja kuntoutumista edistäen. Työhön kuuluu tärkeänä osana asiakkaan sairaanhoidollisten asioiden hoitaminen. Sairaanhoitaja toimii tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana toisen sairaanhoitajan kanssa yhteisvastuullisesti.

Arvostamme aitoa halukkuutta työskennellä ikäihmisten parissa heidän kotonaan sekä hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotiutustiimin asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoidossa.

Kielitaitovaatimuksena Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito, ruotsinkielen taito katsotaan eduksi. Työskentelyalueena on koko Kirkkonummen kunnan alue, joten ajokortti (B) ja ajotaito ovat työssä tarpeen ja oman auton käyttö mahdollisuus on eduksi. Voimassa oleva LOVE-lääkehoitolupa katsotaan eduksi, lääkehoitoluvan voi suorittaa myös perehdytysaikana työpaikalla. Käytössämme on Pegasos- ja Hilkka tietojärjestelmät.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihisi, käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Työ on kaksivuorotyötä kaikkina viikonpäivinä.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus alkaen 2595,25e/kk
Yhdessä-Tillsammans, Tervetuloa meille töihin!

Lähetä hakemuksesi kuntarekryn sähköisellä lomakkeella, haku päättyy 4.9.2019.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Lisätietoja kotihoidosta antaa kotihoidon osastonhoitaja Janette Pietiläinen puh. 040-7728054 tai sähköpostitse janette.pietilainen@kirkkonummi.fi tai osastonhoitaja Anri Saarivainio puh. 040-1269789 tai sähköpostitse anri.saarivainio@kirkkonummi.fi.

Kirkkonummen kunta, PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten hyvinvointipalvelut, Kotona selviytymistä tukevat palvelut, Kotisairaanhoito
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan