Sairaanhoitaja - Pieksämäen kaupunki

Sairaanhoitaja - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin perusturvassa on haettavana 11.8.2019 mennessä

SAIRAANHOITAJAN tehtävä, jonka alkusijoituspaikkana on mielenterveys- ja päihdepalvelut.

Tehtävään kuuluu jalkautuva työ mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden luona sekä hoitosuhdetyö. Työtä tehdään asiakaslähtöisesti ja moniammatillisesti.
Arvostamme koulutusta ja aikaisempaa kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä ja osaamista jalkautuvassa työssä. Edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista sairaanhoitajan laillistusta ja tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä työnantajan käyttämän työterveyshuollon lääkärintodistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Jalkautuva työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.
Koeaika on kuusi kuukautta. Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakemuksella suoraan Kuntarekry.fi-sivulta tai kotisivuiltamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat, josta löytyy hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake, johon liitetään CV/ansioluettelo.

Tule mukaan kehittämään mielenterveys- ja päihdepalveluitamme!

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi

Vastaanoton esimies Minna Salomaa p. 044 368 6819 minna.salomaa@pieksamaki.fi 16.7.2019 saakka ja sen jälkeen vastaanotto- ja sairaalapalvelujen tulosaluejohtaja Mari Teittinen p. 040 358 4885 mari.teittinen@pieksamaki.fi

Pieksämäen kaupunki, Perusturva
Osoite: Tapparakatu 1-3, 76100 Pieksämäki

Pieksämäki on n. 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset. Kaupungin perusturvan vastuualue järjestää perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut kuntalaisille.
Pieksämäellä on kunnan tuottamien sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelujen lisäksi yksityisiä ja kolmannen sektorin toimijoita. Toimiala on suurin työllistäjä paikkakunnalla.

Tutustu työnantajaan