Sairaanhoitaja - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Sairaanhoitaja - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haettavana 29.3.2019 klo 14.00 mennessä

Sosiaalipalvelujen tulosalueella, Sosterin kotihoidossa

Neljä (4) sairaanhoitajan toistaiseksi voimassa olevaa työsopimussuhdetta Savonlinnan kotihoidossa, joista yhden alkusijoituspaikka on Savonlinnan kantakaupunki, kahden sairaanhoitajan alkusijoituspaikka on Kerimäki ja yhden alkusijoituspaikka on Punkaharju

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Arvostamme kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä, teoreettisen tiedon soveltamista käytäntöön, muutosvalmiutta, vastuullisuutta sekä kehittämis- ja yhteistyötaitoja. Odotamme hakijalta lisäksi joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä.

Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä ja mobiilikirjaaminen. Sairaanhoitajan työtehtäviin sisältyy opiskelijoiden ohjausvelvoite.

Valittujen on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Valittavalla henkilöllä tulee olla voimassa tartuntatautilain (48 §) mukainen rokotussuoja (tai sairastetun taudin suoja) tuhkarokkoa, vesirokkoa ja influenssaa vastaan.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:n ja organisaatiossa toteutetun työn vaativuuden arvioinnin perusteella. Tehtävien täytössä noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Työ aloitetaan sopimuksen mukaan.

Kaikkien em. tehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset lähetetään Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Kirjaamo, PL 111, 57101 Savonlinna. Hakemukseen merkintä haettavasta tehtävästä / haettavista tehtävistä ja alkusijoituspaikkatoiveesta. Hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Kotihoidon päällikkö Minna Laurio, puh. 044 417 3975 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Kotihoito Savonlinna
Osoite: Keskussairaalantie 6, Savonlinna

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 44 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.

Tutustu työnantajaan