Sairaanhoitaja - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Sairaanhoitaja - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

KESÄKSI RAAHEEN TÖIHIN

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä hakee sairaanhoitajia kesälomasijaisuuksiin ajalle 3.6.- 25.8.2019 konservatiiviselle alueelle ja päivystykseen.

Ilmoita hakemuksessasi mistä yksiköstä olet kiinnostunut.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan sijaisuuksiin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitajat:
päivystys sekä päivystys- ja tarkkailuosasto Helena Sarkkinen-Hyväri, puh. 040 1357804, yleislääketieteen osasto 5 Elina Paulasuo, puh. 044 4394666, kuntoutus- ja saattohoito-osasto Anne Mankinen, puh. 040 1357732. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Osoite: Rantakatu 4, Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.
Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.
Raahen seudun kuntayhtymä on Savuton Työpaikka.

Tutustu työnantajaan