Sairaanhoitaja - Sipoon kunta

Sairaanhoitaja - Sipoon kunta

Sipoon kunnan kotihoito toimii ympäri vuorokauden. Kotihoidossa panostamme erityisesti muistisairautta sairastavien kuntoutukseen, omaishoitoon ja erilaisen ryhmätoiminnan vahvistamiseen kotihoidon eri alueilla. Haasteinamme ovat entistä iäkkäämpien ja huonokuntoisempien asiakkaiden hoito, kuntoutus ja toimintakyvyn heikkenemisen ennaltaehkäisy. Uudenlaisten toimintamallien kehittäminen, henkilökunnan osaamisen vahvistaminen ja hyvän työilmapiirin ylläpitäminen kuuluvat painopistealueisiimme. Vahvistamme nyt resurssejamme kahdella uudella sairaanhoitajalla ja kahdella lähihoitajalla.

Oletko vanhustyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin, terveyden ja sosiaalisen aktiivisuuden edistämiseksi?

Etsimme nyt KAHTA SAIRAANHOITAJAA vakinaiseen toimeen kotihoitoon 1.4.2019 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksina ovat sairaanhoitajan tutkinto. Laskemme eduksi mielenterveys- ja päihdetyön lisäosaaminen tai muu erityisosaaminen. Tehtävässä edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja tyydyttävä kirjallista taitoa. Arvostamme kokemusta ikääntyneiden parissa työskentelystä ja kotihoidosta. Odotamme sinulta itsenäistä työotetta, reippautta ja kehittämismyönteisyyttä.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön, moniammatillisen työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi ja osaamistasi. Sipoon kotihoito on siirtymässä itseohjautuvaan tiimityöskentelyyn (Buurzorgin malli), jossa työntekijällä on mahdollisuus itse suunnitella ja vaikuttaa mm. työvuoroihinsa sekä työhyvinvointiin ja työn tekemisen tapoihin. Hoidon arvioinnissa käytämme RAI-järjestelmää.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja toimen hoitaminen edellyttää ajokorttia, oman auton käyttö suotavaa. Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2589,51 euroa + mahdolliset lisät. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään jättämään 21.3.2019 klo 14.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Kotihoidon sairaanhoitaja Filippa Olenius kertoo oheisessa videossa lisää työstää:

https://youtu.be/ro7a9i7cfbE

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Lisätietoja antaa kotihoidon ohjaaja Katja Suursalmi , puh. 0503385761 tai katja.suursalmi(at)sipoo.fi

Sosiaali- ja terveysosasto, Ikääntyneiden palvelut, Kotihoito
Osoite: Iso Kylätie 18, Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Tutustu työnantajaan