Sairaanhoitaja - Äänekosken kaupunki

Sairaanhoitaja - Äänekosken kaupunki

Haemme neljää reipasta sairaanhoitajaa / sairaanhoidon opiskelijaa Äänekosken terveyskeskussairaalaan (kesä)sijaisuuksiin.

Moderni sairaalamme on 45 potilaspaikkainen. Meillä pääset käyttämään osaamistasi laajasti ja hoitamaan potilaita heidän sairauksiensa akuutti- sekä kuntoutusvaiheissa. Toivomme, että olet siis akuutin hoitotyön osaaja, pidät potilaiden ja omaisten kanssa käytyä keskustelua arvokkaana, arvostat työkavereidesi osaamista ja olet valmis oppimaan.

Saat meiltä hyvän perehdytyksen sekä tiimin ja esimiesten tuen. Pystyt vaikuttamaan työvuoroihisi ja maksamme kilpailukykyistä palkkaa. Lupaamme Sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen työn. Työn voit aloittaa 3.6.2019 tai mahdollisuuksiesi mukaan jo aiemmin.

Jos sairaanhoitajan tutkintosi ei vielä ole valmis, voit työskennellä meillä sairaanhoitajan sijaisena kun opinnoistasi on suoritettuna 140 op ennen sijaisuuden alkua. Mikäli Sinulla on jo sairaanhoitajan tutkintotodistus, Sinulla pitäisi olla esittää myös Valviralta saatu laillistamistodistus. Ennen työn aloittamista huolehdi tartuntatautilain 48§ mukaisen rokotussuoja kuntoon.

Laitahan hakemus pikimmiten tulemaan Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.esitteemme.fi/aanekoskenterveyskeskus/webView/

oh Jaana Hirvijoki-Piispanen p. 020 632 2629, jaana.hirvijoki-piispanen@aanekoski.fi
aoh Riina Kainu p. 020 632 2619, riina.kainu@aanekoski.fi

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Terveyspalvelut, Terveyskeskussairaala
Osoite: Terveyskatu 8, 44100 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.
Olemme savuton työyhteisö.
https://www.aanekoski.fi/

Tutustu työnantajaan