Sairaalamikrobiologit (2) - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Sairaalamikrobiologit (2) - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme kahta (2) sairaalamikrobiologia Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) kliinisen mikrobiologian laboratorioon. Tehtävän aloittamisen ajankohta on neuvoteltavissa mutta toivomme hakijan olevan käytettävissä mahdollisimman pian. Laboratorio siirtyy 1.1.2020 alkaen osaksi HUSLABin laboratorioita.

Kelpoisuutena tehtävään vaaditaan sairaalamikrobiologin pätevyys.

Laboratoriokeskus palvelee koko Eksoten alueen väestöä. Tarjoamme sinulle Etelä-Karjalan keskussairaalan mikrobiologian laboratoriossa nykyaikaisen laitekannan ohella monipuolisen työnkuvan. Toimintamme keskittyy bakteriologiaan ja virusten nopeaan diagnostiikkaan palvellen laajan päivystyksen sairaalan toimintaa. Toimimme hyvässä yhteistyössä infektioyksikön ja kliinikoiden kanssa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, joka tulee esittää todistuksella, mikäli äidinkielenä ei ole suomi.

Hakemukset pyydetään lähettämään 11.10.2019 mennessä Kuntarekryn kautta tai sähköpostitse palvelupäällikkö Arja Nenoselle, arja.nenonen@eksote.fi.

laboratoriokeskuksen palvelupäällikkö Arja Nenonen, arja.nenonen@eksote.fi, p. 040 146 3282

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Laboratoriokeskus, Mikrobiologia
Osoite: Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa.

Tutustu työnantajaan