Sairaalahuoltaja ja Laitoshuoltaja (keikkatyö), määräaikainen

Hakuaika päättyy  31.1.2025 15:45

Rakenna omannäköinen työarki keikkailen Keski-Suomen hyvinvointialueella, me voisimme olla #Hyvaks sulle!

Haemme keikkatyöhön ja lyhyisiin sijaisuuksiin 

SAIRAALAHUOLTAJIA JA LAITOSHUOLTAJIA

Tarjoamme töitä sairaalapalveluissa, koti- ja asumispalveluissa, lasten-, nuorten ja perheiden palveluissa sekä laaja-alaisessa sosiaali- ja terveyskeskuksessa ympäri Keski-Suomen. 
Työskentely on monipuolista ja vaihtelevaa sekä pitää sisällään siivoustyötä, ateriahuoltoa ja tekstiilihuoltoa muun muassa terveysasemilla, osastoilla, palvelutaloissa, asumispalveluyksiköissä ja sairaaloissa.
Käytössäsi on nykyaikaista siivousalan ja ruokapalvelun teknologiaa, joka helpottaa työntekoasi. Mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan tarjoamme työtä vastaanotto- ja vuodeosastopalveluissa, myös ainoana Keski-Suomessa ainutlaatuisen mahdollisuuden terveydenhuollon erityiskohteiden työympäristöön (huippumodernit leikkaussalit ja teho-osastot).

• LAITOSHUOLTAJANA työt sijoittuvat terveysasemien, alueellisen osastotoiminnan osastojen, palvelutalojen ja asumispalveluyksiköiden siivouksen, ateriahuollon ja tekstiilihuollon tehtäviin.
• SAIRAALAHUOLTAJANA työt sijoittuvat Jyväskylän Sairaala Novaan, sisältäen siivoustehtäviä yleisillä alueilla, teho-osastolla, leikkaussaleissa ja vuodeosastoilla tai osastoruokapalvelun tehtäviä vuodeosastoilla.

Yksiköittäin työn sisältö voi painottua yhteen osa-alueeseen tai sisältää laajasti sekä siivouksen, ateriahuollon että tekstiilihuollon työtehtäviä. Työtä tehdään vuorotyönä maanantaista perjantaihin tai maanantaista sunnuntaihin.
Jokaisessa yksikössämme saat työsi tueksi osaavan joukon työkavereita, jotka ottavat sinut ilolla vastaan. Iso osa arjestamme vietetään työkavereiden kanssa, joten on tärkeää löytää sellainen työyhteisö, jossa juuri sinun on hyvä olla. Lämpimästi toivotamme siis sinut mukaan porukkaamme!

Puhtauspalveluiden päätehtävä on edistää sairaalahygienian toteuttamista puhtaan ja toimivan sairaalaympäristön muodossa. Rooli potilasturvallisuuden ja kliinisen työn laadun turvaajana on merkittävä. Hygienialla on sairaalaympäristössä erityisen suuri merkitys ja sen ylläpitäminen edellyttää ehdottoman ammattimaista työotetta. Jos työn laatu ja asiakaspalveluhenkisyys on sinulle kunnia-asia ja ripeä työote tavaramerkkisi, voit olla etsimämme henkilö!

Keikkalaisena saat itse vaikuttaa työvuoroihisi, sijaisuuksien pituuksiin sekä yksiköhin, joissa haluat työskennellä. Keikkalaisuus antaa tilaa elämän muille osa-alueille ja suunnitelmille.
Sijaistarpeemme vaihtelevat yhden vuoron keikkatyöstä eripituisiin sijaisuuksiin.
Meillä sinua odottavat lämminhenkiset ja joustavat työyhteisöt sekä aidot kohtaamiset ihanien ihmisten kanssa. Saat aina tueksesi osaavan joukon ammattilaisia, olipa yksikkösi mikä tahansa. Meille voit tulla omana itsenäsi, olitpa sitten kokeneempi konkari tai urasi alussa oleva tekijä. 
Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeidesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi. Aikaa perehtymiseen käytetään juuri sen verran, kuin on tarve! 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

KIINNOSTUITKO? 
Täytä hakemus huolella ja kerrothan hakemuksellasi mahdollisimman tarkasti omat toiveesi alueen ja yksiköiden suhteen.  
Tämän jälkeen olemme sinuun yhteydessä.

----------------------------------------------------------------------------------------------- 
MILLAINEN ON UUSI KEIKKATYÖKAVERIMME: 
Eduksi katsotaan alan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva tutkinto sekä aiempi kokemus alalta. Työ on kaksivuorotyötä ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.
 Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. 

Lämpimästi tervetuloa meille keikkailemaan! 


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Anne Myllyntaus

Palvelupäällikkö

anne.myllyntaus@hyvaks.fi

-

Emilia Rantanen

Palvelupäällikkö

emilia.rantanen@hyvaks.fi

-

Rekrytointi

rekrytointi@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan