Sairaala-/laitoshuoltaja Hämeenlinna, Hausjärvi tai Hattula

Hakuaika päättyy  30.8.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!


Olisitko sinä tuleva Oma Hämeen sairaala- tai laitoshuoltajamme tekemään tärkeää työtä asiakkaamme hoidon onnistumiseksi? Nyt etsimme napakasti työnsä hoitavia ammattilaisia tai puhtausalasta kiinnostuneita henkilöitä, jotka haluavat opiskella ammatin itselleen.

Tarvitsemme Kanta-Hämeen keskussairaalaan eli Kantikseen vuodeosaston 2-vuorotyöhön 5.8. ja päivystykseen 3-vuorotyöhön 19.8. alkaen sairaalahuoltajat. Hausjärven Ryttylässä ja Oitissa ikäihmisten asumispalvelussa olemme laitoshuoltajaa vailla 1.9. alkaen. Hattulassa terveysasemalla on työpaikka on auki 2.9. alkaen. Kantiksen kuvantamiseen etsimme lisäksi kahta sairaalahuoltajaa syyskuun alusta ja 23.9. lukien. Kerro millä paikkakunnalla haluat työskennellä.

Asiakas on meidän työmme keskiössä. Varmistamme työllämme, että tilat ovat puhtaat. Huolehdimme myös siitä, että asiakkaamme saavat ateriansa ja dieettiannoksensa ajallaan juuri oikealle henkilölle tarjoiltuna. Ateriat rytmittävät työpäiväämme vuodeosastoilla ja limitämme siivoustyön sopiviin hetkiin aamu- tai iltavuoron työjärjestyksen mukaisesti. Osastojen ja yksiköiden huoltohuoneissa puhdistamme hoidossa käytettäviä välineitä pääosin desinfioivissa pesukoneissa mutta myös tarvittaessa käsin. Lisäksi kuljetamme Kantiksessa asiakkaita talon sisällä esimerkiksi erilaisiin tutkimuksiin. Kaikkialla huolehdimme, että jätteet päätyvät niille kuuluviin paikkoihin kuljetettaviksi pois.

Jos sinulla ei ole laitoshuoltajan ammattitutkintoa, palkkaamme sinut määräaikaisella työsopimuksella siihen saakka, kunnes saat tutkinnon suoritettua. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta puhtausalasta, vaan perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi. Omaa kollegaasi, palveluohjaajaasi ja lähijohtajaasi voit aina lähestyä kysymyksin. Työtiimeissämme sinulla voi olla 1-10 kollegaa. Nimeämme sinulle tiimistäsi vastuuhenkilön.

Kelpoisuusehtona on mikä tahansa ammatillinen koulutus. Odotamme, että olet oma-aloitteinen, työhön tarttuva, huolellinen ja palvelet asiakkaita mielelläsi ja kohteliaasti. Suomen kielellä sinun on selviydyttävä tavanomaisista asiakaspalvelutilanteista, ymmärrettävä suomenkieliset perehdytysohjeet sekä hätätilanteissa tilannekohtaiset ohjeet. Työtiimimme ovat suomenkielisiä.

Peruspalkkasi on 2198,81€/kk ja maksamme sen kunkin kuukauden puolivälissä. Työvuoron pituus 7 tuntia ja 39 minuuttia. Työasun saat meiltä mutta sinulla on oltava omat, turvalliset työjalkineet. Teemme kanssasi kirjallisen työsopimuksen, jossa noudatamme SOTE-sopimuksen ehtoja.

Peruspalkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kokemuslisän perusteella määräytyy myös lomapäivien kertymä. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa

Haastattelemme hakijoita hakuaikana. Teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä.
Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Hausjärven laitoshuoltajat: Tarja Dinc 050 368 4247,

Hattulan laitoshuoltaja Anne Kokkonen 050 309 7902,

Sairaalahuoltajat: Pia Laine 040 352 6415 tai Sanna Mäkinen 040 630 6760

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026.Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan