Sähkö- ja automaatiotekniikan lehtori - Kajaanin kaupunki

Sähkö- ja automaatiotekniikan lehtori - Kajaanin kaupunki

Tehtävän kesto toistaiseksi 1.8.2019 alkaen.

Haemme sähkö- ja automaatiotekniikan opettajan tehtävään ahkeraa tiimipelaajaa. Olet asenteellisesti eteenpäin menevä ja itsesi kehittäminen on ominaisuus, josta sinut tunnetaan. Kiinnostaisiko sinua opettajan työ?

Opettajan keskeiset opetusaiheet ovat mm. seuraavat

- sähkö- ja automaatiotekniikoiden teoreettisten opetusten sekä käytännön harjoitustehtävien toteuttaminen ja ohjaus.
- sähkö- ja automaatioasennukset sekä kiinteistöautomaatio

Edellytämme:
Alalle soveltuvaa tutkintoa, pedagogista pätevyyttä ja kolmen vuoden työkokemusta alalta. Hyvät tietotekniikkataidot ovat välttämättömät.

Arvostamme:
Laaja-alaista sähkö- automaatiotekniikan tuntemusta, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Voimassa olevat SFS6002 koulutus ja työturvallisuus + tulityökorttia. Hyvät yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidot luetaan eduksi.

Muut tiedot: Tehtävän hoitamisessa ajokortti on välttämätön. Oppilaitoksellamme on toimipaikkoja Kajaanissa ja Kuusamossa.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, huumausainetesti sekä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi kautta viimeistään 20.6.2019 klo 10.00. Postitse lähetettävä hakemus lähetetään osoitteella: Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani.

Lisätietoja

http://www.kao.fi

koulutuspäällikkö Jori Kortetjärvi, 044-715 9280, jori.kortetjarvi@kao.fi

Koulutusliikelaitos, Kainuun ammattiopisto
Osoite: Opintie 3, Oppi 4, 87100 Kajaani

Kajaani on 38 000 asukkaan maakuntakeskus Kainuussa. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon.
Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä.

Tutustu työnantajaan