Ryhmäavustaja - Lohjan kaupunki

Ryhmäavustaja - Lohjan kaupunki

Haemme ryhmäavustajaa Oinolan päiväkotiin määräaikaiseen sijaisuuteen 31.7.2020 saakka.

Ryhmäavustajan tehtäviin kuuluu päiväkodin hoito- ja kasvatustehtävissä avustaminen sekä päiväkodin siisteyteen ja vaatehuoltoon liittyviä tehtäviä.
Päiväkodeissamme painotamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja uuden varhaiskasvatussuunnitelman mukaista toimintakulttuuria.

Kelpoisuusvaatimuksena ryhmäavustajan tehtävään on perhepäivähoitajan ammattitutkinto / perhepäivähoitajan koulutus tai muu soveltuva koulutus sekä kokemusta lastenhoitotyöstä.
Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset.
Huomioimme myös ei kelpoiset hakijat.

Tehtävään valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on ennen työn vastaanottamista tai sovittuun aikaan mennessä toimitettava Lohjan kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Lohjan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.lohja.fi

päiväkodin johtaja Riia Viitala puh. 044 045 6840, riia.viitala@lohja.fi
Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä.
Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 29.8.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-205-19. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Hyvinvointi, Alle kouluikäisten ja heidän perheidensä peruspalvelut
Osoite: Lohja

Lohja on turvallinen järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, lähellä suurkaupungin sykettä. Tapahtumarikas Lohja sijaitsee keskeisellä paikalla eteläistä Suomea, noin puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudusta.
Viihtyisät asuinympäristöt, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnille.
Lohjan väkiluku on noin 48 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa työskentelee yli 3 000 työntekijää

Tutustu työnantajaan