Ruokapalvelutyöntekijä (kuumennuskeittiö, Palokka) määräaikainen

Hakuaika päättyy  5.7.2024 15:45

Tervetuloa työkaveriksemme Palokan kuumennuskeittiöön!

Keski-Suomen hyvinvointialueelle haetaan Palokan kuumennuskeittiöön

RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen heti - 31.12.2024 saakka.

Työtehtäviin kuuluu ruokapalvelualan perustehtäviä, kuten salaattien valmistusta, elintarvikkeiden keräilyä ja pakkaamista, ruokien kuumennusta, astiahuoltoa, puhtaanapitoa, omavalvontaa sekä asiakaspalvelua.

Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva ruokapalvelutyön ammattilainen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävässä edellytämme catering-alan perustutkintoa tai muuta alan vastaava koulutusta sekä hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta monipuolisesta keittiötyöskentelystä. Olet reipas ja tartut työhön innolla sekä omaat kehittävän työotteen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet hyvä organisoimaan omaa työtäsi etkä säikähdä muuttuvia tilanteita. Katsomme eduksesi erityisruokavalioiden tuntemuksen.

Keittiötyö edellyttää reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta ja tiimityötaitoja. Työ on vuorotyötä, joka sijoittuu klo 6.00-16.30 väliselle ajalle. Työ sisältää myös viikonlopputyötä sopimuksen mukaan.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Hyvinvointialueen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (HYVTES). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

Haastatteluja tehdään mahdollisesti jo hakuaikana - jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

Jätä hakemuksesi ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Tuija Ahonen, palveluvastaava

p. 050 513 7812

tuija.m.ahonen(at)hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan