Ruokapalvelutyöntekijä, kesätyö, Pietarsaari - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme ruokapalvelutyöntekijä, jolla kesä rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen sekä tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Haemme sinua loistavaan joukkoomme Arkean Pietarsaaren kohteeseemme kesätöihin ajalle 9.7.-9.8.2020. Työ on yhdistelmätyötä, joten päivään kuuluu pääasiassa ruuan lämmitystä ja esillelaittoa keittiössä sekä lisäksi siivoustyötä ruokasalissa. Työ on arkityötä.

Katsomme eduksi alan tutkinnon ja aikaisemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä. Hygieniapassi on työssä välttämätön. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä hoitokodin henkilökunnan kanssa, edustaen kuitenkin Arkeaa. Haemme erityisesti sinua, joka toimit asiakaslähtöisesti, kykenet organisoimaan työtehtäviäsi ja suhtaudut innokkaasti työhösi. Tärkeintä on kuitenkin loistava asenne ja halu oppia uutta!

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Me haluamme taata, että siivouksen laatu on hyvä joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Haluatko mukaan rokkaavaan ja rollaavan Arkea-porukkaamme?

Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme.

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Mikko Helin sähköpostitse, mikko.helin@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., 68630 Pietarsaari

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.