Ruokapalvelutyöntekijä, kesätyö - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme ruokapalvelutyöntekijä?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen.

Haemme sinua kesätöihin loistavaan joukkoomme Arkean ruokapalveluihin Turun alueelle arkikohteisiin sekä hoivalaitoksiin. Keittiömme hoivalaitoksissa palvelevat seitsemänä päivänä viikossa. Kesätöitä on tarjolla myös Paimion ja Auran alueella.

Etsimme reipasta ja itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn tottunutta ruokapalvelutyöntekijää. Tehtävä sisältää ruokapalvelutyöntekijän monipuolisia tehtäviä sekä pakkausta. Haemme erityisesti ammattilaista tai alalla opiskelevaa ruokapalvelutyöntekijää. Eduksi katsomme työkokemuksen vastaavista tehtävistä ja hakijalta odotamme asiakaslähtöistä toimintatapaa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja taitoa organisoida työtehtäviä. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Ennen kesälomakautta sekä sen jälkeen sinulla on myös mahdollisuus työskennellä kohteessa keikkaluontoisesti.

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Tule loistamaan kanssamme!

Hae tehtävää sähköisesti, tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Maiju Sinisalo maiju.sinisalo@arkea.fi ja rekrytointisuunnittelija Katri Kuoksa katri.kuoksa@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., 20100 Turku

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.