Ruokapalvelutyöntekijä - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme Ruokapalvelutyöntekijä, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen.

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Haemme joukkoomme ihmistä, joka tekee ja välittää - oli sitten kyse henkilöstö- hoivakodin tai sairaalan aterioista. Olet valmis tekemään parhaasi koko ammattitaidollasi hyvän ruoan eteen. Palveluasenteesi saa sinut loistamaan ja asiakkaan hymyilemään. Silloin kaikkien arki rokkaa ja rollaa.

Haemme sinua ruokapalvelutyöntekijäksi loistavaan joukkoomme Arkean ruokapalveluiden kohteeseen Paimioon.

Etsimme reipasta ja itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn tottunutta Ruokapalvelutyöntekijää.
Haemme erityisesti ihmistä, joka omaa asiakaslähtöisen toimintatavan, kyvyn organisoida työtehtäviä sekä innokkaan asenteen työhön. Toivomme hakijalta alan koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Persoonana olet tiimityöskentelytaitoinen, organisointikykyinen sekä omaat itsenäisen työotteen. Aikaisempi työskentely suurtaloudessa katsotaan eduksi. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Tartu maukkaaseen mahdollisuuteen!
Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Anne Mamia sähköpostitse anne.mamia@arkea.fi tai puh. 040 16 2268

Arkea Oy
Osoite: ., 21530 Paimio

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.