Ruokapalvelutyöntekijä - Arkea Oy

Ruokapalvelutyöntekijä - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme ruokapalvelutyöntekijä, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen.

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Haemme joukkoomme ihmistä, joka tekee ja välittää - oli sitten kyse koulu-, päiväkoti, henkilöstö-, hoivakodin tai sairaalan aterioista. Olet valmis tekemään parhaasi koko ammattitaidollasi hyvän ruoan eteen. Palveluasenteesi saa sinut loistamaan ja asiakkaan hymyilemään. Silloin kaikkien arki rokkaa ja rollaa.

Haemme sinua kesätöihin loistavaan joukkoomme Arkean ruokapalveluihin Turun alueelle arkikohteisiin sekä hoivalaitoksiin. Keittiömme hoivalaitoksissa palvelevat seitsemänä päivänä viikossa.

Etsimme reipasta ja itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn tottunutta ruokapalvelutyöntekijää. Tehtävä sisältää ruokapalvelutyöntekijän monipuolisia tehtäviä sekä pakkausta.

Haemme erityisesti ammattilaista tai alalla opiskelevaa ruokapalvelutyöntekijää. Hakijalta edellytämme asiakaslähtöistä toimintatapaa, työkokemusta vastaavista tehtävistä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja taitoa organisoida työtehtäviä. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Ennen kesälomakautta sekä sen jälkeen sinulla on myös mahdollisuus työskennellä kohteessa keikkaluontoisesti.

Tule loistamaan kanssamme!

Hae tehtävää sähköisesti, tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

rekrytointi@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., Turku

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 900 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Tutustu työnantajaan