Röntgenhoitajan sijaisuus - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Röntgenhoitajan sijaisuus - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Tule suosittuun sairaalaamme töihin! Olemme maan suurin keskussairaala ja meiltä löytyy lähes kaikkien lääketieteellisten erikoisalojen palvelut. Jyväskylä on asuinympäristönä nuorekas ja viihtyisä sekä tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Haemme RÖNTGENHOITAJAA vuorotteluvapaan sijaisuuteen 27.5.-3.9.2019.

Valinnassa otamme huomioon tutkinnossa suorittamasi suuntaavat/syventävät teoriaopinnot ja harjoittelujaksot, aikaisemmat työkokemuksesi sekä intosi ja halusi oppia uutta. Työ on kolmivuorotyötä.

Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto (röntgenhoitaja) ja oikeus toimia laillistettuna terveydenhuollon ammattihenkilönä (559/1994). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Sijaisuuksissa vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa - huolehdithan sen kuntoon.

Sijaiseksi voidaan palkata henkilö joka ;
- ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
- riittää yhden päivän työttömyys ennen sijaisuutta jos; alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai
- vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias

Tervetuloa kuvantamisen huippuosaajien joukkoon!

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi

Palvelupäällikkö Leea Kerttula
puh. 014 269 1049
leea.kerttula@ksshp.fi

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri, Kuvantaminen
Osoite: Keskussairaalantie 19, Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Tutustu työnantajaan