Resurssiopettaja - Kuhmoisten kunta

Resurssiopettaja - Kuhmoisten kunta

Kuhmoisten kunnan Kuhmoisten yhtenäiskoulussa on haettavana 31.5.2019 kello 16.00 mennessä päätoiminen resurssiopettajan tehtävä ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020. Määräaikaisuuden perusteena on tehtävän luonne.
Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Etsimme joukkoomme opetuksen ammattilaista, jolla on kykyä ja halua kehittää innovatiivisia ja joustavia opetusratkaisuja nykyisen opetussuunnitelman mukaisesti ja toimia joustavasti eri opetusryhmissä. Edellytämme hyviä tietoteknisiä taitoja ja valmiutta opettaa tietotekniikkaa. Koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi huomioimme hakijoiden henkilökohtaisia ominaisuuksia. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä valmiutta tiimityöskentelyyn. Toivomme myös rohkeutta toimia haasteellisissakin tilanteissa.
Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.
Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Pyydämme jättämään hakemuksen sähköisesti kuntarekry.fi-sivujen kautta ja liittämään mukaan kelpoisuutta osoittavat todistukset. Mikäli ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, voi kirjalliset hakemukset liitteineen toimittaa sähköpostiosoitteeseen kirjaamo@kuhmoinen.fi. Hakemusten tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Lisätietoja

http://www.kuhmoinen.fi/
https://peda.net/kuhmoinen/yhtenaiskoulu

Tehtävästä lisätietoja antaa vt. rehtori Juha Nupponen, 040 561 8210, juha.nupponen@kuhmoinen.fi

Kuhmoisten yhtenäiskoulu
Osoite: Länkipohjantie 64, 17800 Kuhmoinen, Suomi

Kuhmoinen on yli 2300 asukkaan vireä mökkikunta Päijänteen rannalla. Kunnan talous on vahva ja sijainti hyvä Jyväskylän—Lahden—Tampereen työssäkäyntialueella. Noin 190 oppilaan yhtenäiskoulussamme on esi- ja perusopetus sekä lukio. Opetusryhmät ovat pieniä. Työpaikka on savuton.

Tutustu työnantajaan