Rehtori ja apulaisrehtori

Tule kehittämään maailman parasta ja yhdenvertaisinta paikkaa oppia!

Haemme vakinaiseen virkaan rehtoria Ressun peruskouluun ja apulaisrehtoria Vuoniityn peruskouluun

Helsinki on kasvun paikka, jossa on hyvä kasvaa lapsesta aikuiseksi ja kasvattaa osaamistaan. Kaupungin perustehtävä on järjestää asukkailleen laadukkaita palveluja ja luoda edellytyksiä virikkeelliselle ja hauskalle elämälle.

Johtamistyösi raameina ovat Helsingin kaupungin johtamisen kulmakivet: näkemyksellisyys, innostus, linjakkuus ja toimeenpanokyky. Ne kuvastavat, millaista yhtenäistä johtamiskäyttäytymistä ja jokapäiväisiä tekoja kaupunki odottaa johdolta ja esihenkilöiltä. Näkemyksellisyys liittyy ymmärrykseen kaupungin strategiasta sekä sitä tukevista tavoitteista. Innostus viittaa esihenkilön omaan esimerkkiin ja energiaan. Linjakkuuden ytimessä on johdonmukainen ja eettinen johtaminen ja toimeenpanokykyyn kuuluu tavoitteiden saavuttaminen tiimin kanssa ja tehtävien delegoiminen.

Tutustu hakuilmoituksiin kelpoisuusehtoineen osoitteessa helsinkirekry.fi.

Hakuaika päättyy 27.9.2024 klo 16.

Rehtori

Ressun peruskoulu (työavain KASKO-01-952-24)

Ressun peruskoulu on yhtenäinen peruskoulu Helsingin kaupungin keskustassa. Ressu toimii alueella asuvien lasten lähikouluna sekä järjestää englanninkielistä opetusta.

Rehtorina johdat koulun toimintaa kaupunkistrategisten tavoitteiden mukaan yhdessä virka-apulaisrehtorin kanssa. Johdat pedagogista toimintaa ja taloutta sekä vastaat henkilöstöjohtamisesta, tuloksista ja toiminnan laadusta koulusi johtoryhmän kanssa.

Apulaisrehtori (virka, kokonaistyöaika)

Vuoniityn peruskoulu (työavain KASKO-01-955-24)

Vuoniityn peruskoulu on yli 1000 oppilaan yhtenäiskoulu, joka toimii kolmessa eri toimipisteessä merellisessä Vuosaaressa. Vuoniityssä annetaan painotettua opetusta musiikissa 3. luokalta alkaen ja mediakasvatuksessa 7. luokalta alkaen.

Apulaisrehtorina johdat osaltasi koulun toimintaa kaupunkistrategisten tavoitteiden mukaan ja toimit oman opetusyksikkösi henkilöstön esihenkilönä. Toimit osana koulun johtotiimiä, johon kuuluu rehtori ja kaksi apulaisrehtoria. Johdat heidän kanssaan yhdessä koulun pedagogista toimintaa ja taloutta, tila- ja turvallisuusasioita sekä osallistut henkilöstöjohtamiseen.

Helsinki. Vaikuttavia töitä.

Helsingin kaupunki on Suomen suurin työnantaja. Meillä on töissä noin 38 000 eri alojen ammattilaista ja asiantuntijaa neljällä toimialalla ja keskushallinnossa. Syitä työskennellä Helsingin kaupungilla on useita, tässä seitsemän niistä.

  • Merkityksellinen työ
  • Mahdollisuus tarttua uuteen
  • Vastuullinen työnantaja
  • Monipuoliset henkilöstöedut
  • Hyvässä porukassa viihtyy
  • Mahdollisuus kehittää ja kehittyä
  • Elämänhallintaa joustoilla