Rehtori - Laukaan kunta

Rehtori - Laukaan kunta

Laukaan lukio on tulevaisuuteen katsova 270 opiskelijan vireä lukio. Laukaan lukion pätevä ja innostunut henkilökunta pitää hyvää huolta opiskelijoistaan. Lukiolle valmistuu uudet tilat v. 2020, joiden yhteyteen sijoittuu myös ammatillista koulutusta. Rehtorilta odotamme erinomaista yhteistyökykyä ja -halua, ennakkoluulottomuutta lukiokoulutuksen kehittämiseen sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Virka täytetään ensin rehtorin sijaisuutena 1.8.-31.10.2019 ja 1.11.2019 alkaen toistaiseksi.

Virkaan valitun tulee esittää ennen valinnan vahvistamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Rehtorin kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.laukaa.fi

Lisätietoja: Laukaan lukion rehtori Helinä Patana, puh. 040 8212642 ja s-postitse helina.patana@laukaa.fi, sivistysjohtaja Juha Tolonen, puh. 0400 344774 ja s-postitse juha.tolonen@laukaa.fi

Laukaan kunta, Sivistysosasto, Lukio
Osoite: Laukaantie 14, Laukaa

Laukaa on maaseutumainen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäjyyttä.
Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.

Tutustu työnantajaan