Ravitsemistyöntekijä (5), kesätyö, ravintokeskus - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Ravitsemistyöntekijä (5), kesätyö, ravintokeskus - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Etsimme ravitsemistyöntekijöitä tai ravitsemusalan opiskelijoita kesälomasijaisuuksiin Oulun yliopistollisen sairaalan ravintokeskukseen (vähintään 5 kesäsijaisuutta). Työtehtävät sisältävät astiahuoltoa, ruuanjakelua ja muita keittiön töitä.

Kesäsijaisuudet alkavat kesäkuun alussa tai sopimuksen mukaan ja jatkuvat ainakin elokuun puoleen väliin 2019. Työ on kaksivuorotyötä maanantaista sunnuntaihin.

Arvostamme ammattitaidon lisäksi hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kehittävää työotetta. Tarjoamme Sinulle suurkeittiön työympäristön ja monipuolisen tehtävän potilashoidon vastuualueella.

Kelpoisuusvaatimuksena kesäsijaisuuteen on alan ammatillinen perustutkinto tai muu vastaava koulutus. Kesäsijaisuuteen voidaan valita myös ravitsemusalan loppuvaiheen opiskelija.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Työnantajana Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirillä on mahdollisuus vaatia työntekijöiltä huumausainetestiä koskeva lausunto yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) edellyttämien kriteerien täyttyessä. Työhönoton yhteydessä testiä koskeva lausunto vaaditaan satunnaisotannalla valikoituneilta työntekijöiltä koeaikana. Lausunto voidaan vaatia tietyin edellytyksin myös palvelussuhteen aikana.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Lisätietoja antavat toimialuejohtaja Jaana Honkanen, jaana.honkanen(at)ppshp.fi ja ateriapalveluesimies Sanna Leinonen, sanna.m.leinonen(at)ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Ravintokeskus
Osoite: Kajaanintie 50, 90029 Oys

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen yli 400 000 asukasta palvelee noin 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.

Tutustu työnantajaan