Ravitsemistyöntekijä - Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

Ravitsemistyöntekijä - Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

Oulun seudun ammattiopiston Kaukovainion palvelut yksikköön haetaan määräaikaista ravitsemistyöntekijää opiskelijaravintolaan ajalle 1.8.2019 - 2.6.2020.

Ravitsemistyöntekijän tehtävänä on astiahuolto, salaattien valmistus, toimia tarvittaessa kokin sijaisena sekä muut lähiesimiehen määräämät tehtävät. Tehtäviin kuuluu myös opiskelijoiden ohjaaminen ja yhteistyö opetushenkilökunnan ja keittiöhenkilökunnan kanssa. Tehtävä edellyttää hyviä tiimityötaitoja, ihmissuhdetaitoja ja asiakaspalveluosaamista sekä sopeutumista muuttuviin tilanteisiin.

Ravitsemistyöntekijälle tulee olla kokin koulutus ja kokemusta ruokaravintolan tehtävistä.

Palkkaus- ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES).

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osekk.fi
http://www.osao.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa ravitsemispäällikkö Annukka Pelkonen puh. 040-1415667, annukka.pelkonen(at)osao.fi. Hakemus jätetään sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Mahdolliset paperihakemukset lähetetään osoitteella: Antti Rovamo, Kaukovainion yksikkö, palvelut, Kotkantie 2 C, 90250 Oulu.

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä, Oulun seudun ammattiopisto, Kaukovainion yksikkö, palvelut
Osoite: Kotkantie 2 C, Oulu

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk vastaa opiskelijoiden ja työelämän osaamistarpeisiin Pohjois-Suomessa järjestämällä työelämälähtöisiä koulutuspalveluja tulevaisuuden haasteita ennakoiden. Osekkin koulutuspalvelut toteuttaa Oulun seudun ammattiopisto OSAO.
OSAO on monialainen ammattiopisto, jossa opiskelee 11 000 nuorta ja aikuista. Koulutusyksiköt sijaitsevat Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Oulussa, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella.
OSAOn Kaukovainion palvelut yksikössä on opiskelijoita 1600 ja henkilökuntaa 140. Yksikössä on valittavissa liiketoiminnan perustutkinto, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ravintola- ja catering-alan perustutkinto sekä elintarvike- ja matkailualan perustutkinnot. Lisäksi yksikössä suoritetaan ammattitutkintoja ja järjestetään muuta koulutusta.

Tutustu työnantajaan