Ravintolan ruoanvalmistuksen opettaja - Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU

Ravintolan ruoanvalmistuksen opettaja - Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU

Haemme ravintola- ja cateringalan ammatinopettajaa määräaikaiseen opettajan tehtävään 09.09.2019 - 31.12.2019 väliseksi ajaksi.
Tehtävään kuuluu erityisesti annos- ja ala Carte-ruoanvalmistuksen opetus ja ohjaus sekä työhön kuuluvat muut tehtävät.
Hakijoilta edellytetään alan ammatillisista koulutusta, vahvaa osaamista ja työkokemusta ravintola-alan työtehtävissä. Kykyä ohjata opiskelijoita saavuttamaan osaamisen tavoitteet sekä hyviä vuorovaikutus ja viestintätaitoja. Pedagoginen pätevyys ja aiempi kokemus opetustehtävistä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät asetuksen 986/98 mukaan.

Lisätietoja

http://www.kpedu.fi

Lisätietoja antavat toimialapäällikkö Tuula Junttila, puhelin 044 725 0160 tai rehtori Sirkku Purontaus, puhelin 044 725 0101 sposti etunimi.sukunimi@kpedu.fi.
Käytämme sähköistä rekrytointia ja hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta työpaikkailmoituksen alalaidassa olevalla Hae työpaikkaa -painikkeella.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto (AO)
Osoite: Närvilänkatu 8, 67100 Kokkola

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää koulutusta usealla toimialalla: teollisuus ja logistiikka, rakennusalat, ruoka- ja puhdistuspalveluala, liiketalouden ala, IT- ja media-ala, sosiaali- ja terveysala, luonnonvara-ala ja kansanopisto/vapaa sivistystyö. Ammattiopistolla on toimipisteet Kokkolan ammatti- ja hyvinvointikampuksilla, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä ja Perhossa.

Tutustu työnantajaan