Rakennustarkastaja - Keuruun kaupunki

Rakennustarkastaja - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupunki sijaitsee läntisessä Keski-Suomessa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Keuruulla on hyvät palvelut ja turvallista asua. Keuruulla on n. 10.000 asukasta. Kaupungin talous on kunnossa ja kaupunki on investoinut viime vuosina voimakkaasti koulu- ja liikuntapaikkoihin.

Vaatimuksena on rakennusalan korkeakoulututkinto MRL 21 § mukaisesti tai vastaava aikaisempi opistotasoinen insinööritutkinto tai MRA 108 § siirtymäsäännöksen mukainen tutkinto ja riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Arvostamme kokemusta kunnallisesta päätöksenteosta. Tehtävänkuvaan on mahdollista sisällyttää myös muita rakennusvalvonnan tehtäviä. Mahdollisen kuntayhteistyön johdosta toisena työpisteenä voi olla myös Petäjäveden tai Multian toimisto.

Hakemukset tulee ilmoittaa 17.11.2019 mennessä sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry -järjestelmän kautta. www.kuntarekry.fi. Hakemuksen työavain on 255334. Kuntarekry -järjestelmään tulee täyttää myös vapaamuotoinen hakemus.

Lisätietoja antaa johtava rakennustarkastaja Teemu Pekkanen, puhelin 0400 - 984 783.
Virkailmoitus on myös internetissä:
www.keuruu.fi
www.investkeuruu.fi
www.kuntarekry.fi
www.mol.fi

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava rakennustarkastaja Teemu Pekkanen, p. 0400 984 783

Tekniset palvelut, rakennusvalvonta
Osoite: Keuruu

Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut – kaikki löytyy läheltä. Silti on tilaa unelmille! Seutukunnan palveluja kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tonttipuolella on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita, vehreää maaseutua ja vireitä kyliä. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki. Monipuolinen kulttuuritarjonta sekä liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Peruspalvelut, kuten päivähoito, terveydenhoito ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Keuruun kaupunki on arvostettu työnantaja läntisessä Keski-Suomessa.