Rakennusmestari (200190) - Heinolan kaupunki

Rakennusmestari (200190) - Heinolan kaupunki

Tekniikkatoimialan tilakeskus vastaa kaupungin omistamien kiinteistöjen, vuokra-asuntojen ja osakehuoneistojen kiinteistönhuollosta, kunnossapidosta, rakennuttamisesta ja korjauksista. Työ on mielenkiintoista, monipuolista, itsenäistä ja vastuullista.

Rakennusmestari toimii kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitoyksikön esimiehenä. Työhön kuuluu omana työnä tehtävien ja urakoitsijoiden tekemien investointi- ja vuosikorjaustöiden rakennuttamista ja valvontaa, toimia vastaavana mestarina kaupungin omissa talonrakennushankkeissa sekä suorittaa vuosittaiset kiinteistökatselmukset budjetoinnin perusteeksi. Rakennusmestarin alaisena suoraan ovat huollon ja kunnossapitoyksikön kirvesmiehet ja maalarit sekä huoltotyönjohtaja, joka alaisena puolestaan ovat kiinteistöjen huoltomiehet.

Työssä onnistuminen vaatii rakennusalan koulutusta (rakennusmestari), työkokemusta ja oikeaa asennetta. Ajokortti on välttämätön. Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti sekä lisäksi Heinolan kaupungin työnvaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen arvioinnin perusteita noudattaen. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa.

Valitun on ennen työsopimuksen allekirjoittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Lisätietoja rakennuttajarakennusmestarin tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Ilpo Hyytiä p. 044 797 6859, ilpo.hyytia@heinola.fi (lomalla 29.7.-25.8.) ja teknisen toimen johtaja Harri Kuivalainen p. 044 797 6907, harri.kuivalainen@heinola.fi (lomalla 1.7.-28.7.).

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Lisätietoja rakennuttajarakennusmestarin tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Ilpo Hyytiä p. 044 797 6859, ilpo.hyytia@heinola.fi (lomalla 29.7.-25.8.) ja teknisen toimen johtaja Harri Kuivalainen p. 044 797 6907, harri.kuivalainen@heinola.fi (lomalla 1.7.-28.7.)

Tilakeskus
Osoite: Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.
Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Tutustu työnantajaan