Puuseppä - Kaarea Oy

Haemme sinua meille kesätöihin puusepän työhön.

Kaarea Kunnossapidossa me toteutamme kunnossapitoa yli tuhanteen kohteeseen Turussa ja ympäristökunnissa. Osaaminen ja ammattimaisuus yhdistettynä ystävälliseen palveluun, joustavuuteen ja tehokkuuteen ovat toimintamme kivijalat. Meillä työskentelet ammattilaisten joukossa pienempien ja isompien korjausten parissa vaihtelevissa työympäristöissä.

Kunnossapitopalveluihimme kuuluvat monipuoliset kiinteistöjen kunnossapito- ja korjaustyöt, puusepänpalvelut sekä LVI-laitteiden asennus-, huolto-, kunnossapito- ja korjaustyöt. Asiakaskohteitamme ovat mm. museot, päiväkodit, koulut, virastot sekä virkistys- ja liikuntapaikat.

Työ pitää sisällään mm. kalusteiden ja ovien sekä ikkunoiden korjausta ja asennusta. Aiempi työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Hakijalta odotamme kykyä työskennellä vaihtelevissa tehtävissä, hyvää fyysistä kuntoa sekä jämäkkää ja reipasta työotetta. Toivomme, että sinulla on työturvallisuuskortti. Työ soveltuu hyvin myös alan opiskelijalle. Työ on liikkuvaa, joten B-ajokortti on työssä välttämätön.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen; milla.aaltonen@kaarea.fi

Kaarea Oy, Kaarea kunnossapito Oy
Osoite: Turku, 20750 Turku

Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!