Puheterapeutti - Porin kaupunki

Puheterapeutti - Porin kaupunki

Pori, Ulvila ja Merikarvia muodostavat sosiaali- ja terveystoimen palvelujen osalta yhteistoiminta-alueen, jossa väestöpohja on reilu 100 000 asukasta. Puheterapeutit on sijoitettu kaikki hallinnollisesti perheneuvolaan, mistä puheterapiapalvelut tuotetaan tämän alueen lapsille.

Porin perheneuvola lukeutuu Suomessa suuriin perheneuvoloihin. Vakansseja perheneuvolan vastuualueella on yhteensä 34: vastuualueen päällikkö, 11 psykologia, 5 perheneuvojaa, lastenpsykiatrian erikoislääkäri, toimintaterapeutti, 8 puheterapeuttia (joista 1 neurologisella kuntoutusosastolla) ja toimistosihteeri sekä perheasioiden yksikkö, missä työskentelee 5 lastenvalvojaa ja toimistosihteeri. Eri alojen ammattilaiset muodostavat moniammatillisen ja hyvin toimivan asiantuntijatiimin. Työn tukena ovat hyvin toimiva työyhteisö sekä perehdytys ja työnohjaus.

Ensisijaisena tehtävänä on lasten puheterapiatarpeen arviointi sekä kuntoutus. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu puheterapeutti. Myös logopedian opintojen loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan haussa.

Peruspalkka on tällä hetkellä 3636 €. Työaika on yleistyösika 38,75 t / vk.

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskenteleville) sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Perheneuvolan vastuualueen päällikkö Maija Löytökorpi p. 044 701 6161
Sähköpostilla: etunimi.sukunimi@pori.fi

Porin kaupunki, Perusturva, Sosiaali- ja perhepalvelut, Perheneuvola
Osoite: 28100 Pori

Pori on nuorekas, kasvava, monien tapahtumien yliopistokaupunki. Porissa suuren kaupungin palvelut ja hyvät harrastusmahdollisuudet löytyvät kompaktisti läheltä. Kirjurinluoto − koko perheen keidas keskellä kaupunkia − ja Yyteri kutsuvat viihtymään
Porin kaupunki on savuton työpaikka

Tutustu työnantajaan