Puheterapeutti - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Puheterapeutti - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Tule Tuki- ja osaamiskeskus Eskoon Asiantuntijapalveluihin

PUHETERAPEUTIKSI

Puheterapeuttina toimit erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden puheen ja kielen kehityksen, kommunikaatiotaitojen ja syömistaitojen arvioinnissa, kuntoutuksen suunnittelussa ja ohjauksessa. Tukenasi on moniammatillinen tiimi, jossa on hyvä yhteishenki. Työtä tehdään aidosti yhdessä!

Työssä palkitsevaa on vuorovaikutus asiakkaiden kanssa ja työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Meillä on hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Eduksi luemme aiemman kokemuksen eri-ikäisten erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden parissa työskentelystä. Työ on määräaikainen 30.8.2019 saakka.

Kelpoisuusehtona on laillistetun puheterapeutin tutkinto. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun on ennen palvelussuhteen vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2. momentin mukainen ote rikosrekisteristä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Lisätietoja antavat palveluesimies Salli Vuori, salli.vuori@eskoo.fi, puh. 050 474 6841 ja puheterapeutti Saila Salo, saila.salo@eskoo.fi, puh. 050 474 6751.

Asiantuntijapalvelut
Osoite: Eskoontie 47, Seinäjoki

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo toimii yksilöllisen elämän tukijana ja sosiaalihuollon erityispalvelujen tuottajana kehitysvamma-alalla. Toimimme pohjalaismaakunnissa ja tarjoamme myös valta-kunnallisia palveluja. Olemme erikoistuneet vammaispalveluihin ja lastensuojeluun.
Eskoo on asiakaslähtöinen osaaja, palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Me Eskoossa ajattelemme, että jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään ja yksilölliseen elämään. Työtämme ohjaavia arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Saamme tehdä merkityksellistä ja palkitsevaa työtä.
Eskoossa työskentelee noin 400 alan ammattilaista. Panostamme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Päätoimipaikkamme on Seinäjoella. Uusi tuki- ja osaamiskeskus valmistuu Eskoon vihreään kaupunginosaan keväällä 2019. Muut palveluyksikkömme sijaitsevat myös moderneissa tiloissa Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa sekä Tervajoella Vaasan Vähäkyrössä.
Tutustu meihin www.eskoo.fi, eskoossa.fi-verkkolehdessä ja Facebook sivuillamme.
Tule meille töihin!

Tutustu työnantajaan