test

Puheterapeutti

Hakuaika päättyy  6.5.2024 12:00

Puheterapeutti, etsimme joukkoomme motivoitunutta puheterapeuttia, joka haluaa olla mukana luomassa turvallista ja terveellistä ympäristöä lapsille ja nuorille. Olisitko Sinä etsimämme henkilö?

Lasten ja nuorten avokuntoutuksen puheterapiapalveluihin etsitään puheterapeuttia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työn aloitus 18.6 tai sopimuksen mukaan. Sijaisuuden kesto 4.8.2025 asti. Työskentelypaikkana pääasiallisesti Iisalmi.

Keitä me olemme?
Olemme osa Pohjois-Savon hyvinvointialueen perhekeskuspalveluita. Palvelupisteemme sijaitsee Iisalmessa. Tarjoamme puheterapiapalveluita pohjoisen perhekeskuksen alueen(Iisalmi, Kiuruvesi, Vieremä, Sonkajärvi ja Rautavaara) väestölle.

Tiimiimme kuuluu neljä puheterapeuttia. Meillä puheterapeutin työ painottuu ensisijaisesti alle kouluikäisten lasten puheterapia-arvioihin, ohjaukseen, yksilölliseen kuntoutukseen sekä perheiden ja verkoston kanssa tehtävään yhteistyöhön.

Perhekeskuspalvelut tuottavat puheterapiapalveluita myös aikuisväestölle. Arvio- ja kuntoutustyö toteutuu pääosin vastaanotolla, mutta myös etävastaanotot ovat mahdollisia.

Työskentelyssä huomioimme laajasti lapsen ja perheen kokonaistilannetta perhekeskuksen monialaista asiantuntijuutta hyödyntäen. Teemme yhteistyötä muiden perhekeskuspalvelujen, varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen, erikoissairaanhoidon sekä muiden sosiaali- ja terveyspalveluiden kanssa.

Mitä me tarjoamme työntekijöillemme?
- tiimin tuen
- liukuvan työajan ja joustavat etätyömahdollisuudet
- yhteistyön muiden perhekeskuspalvelujen kanssa
- mahdollisuus kehittää työnkuvaa
- itsenäisen kalenterin suunnittelun
- hyvinvointialueen yhteiset henkilöstöedut, mm. ePassi

Palkka on 4493,17 €/kk.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukainen laillistetun puheterapeutin pätevyys (FM). Myös loppuvaiheen logopedian opiskelijat voidaan huomioida pätevien hakijoiden puuttuessa.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tehtävän täytössä käytetään koeaikaa, joka on kuusi (6) kuukautta.

Olemme valmiita rakentamaan yhdessä vahvaa pohjaa lasten ja nuorten hyvinvoinnille - liity joukkoomme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Yhteystiedot

Puheterapeutti Emmi Ruotsalainen, emmi.ruotsalainen1@pshyvinvointialue.fi, puh: 040186 0085

Palveluesihenkilö Mirjam Zevulun-Laitinen, mirjam.zevulun-laitinen@pshyvinvointialue.fi, puh. 044 4610479

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan