Puheterapeutti - Äänekosken kaupunki

Puheterapeutti - Äänekosken kaupunki

Haemme puheterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen (työaika 38,75 h/viikko). Pääasiallisena työnkuvana on lasten puheen, kielen ja kommunikoinnin häiriöiden arviointi, kuntoutus ja lyhyet terapiat sekä yhteistyö vanhempien, neuvolan, varhaiskasvatuksen ym. yhteistyötahojen kanssa. Tarvittaessa vastaamme myös aikuisten lyhytaikaiseen, akuuttiin puheterapiatarpeeseen.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, moniammatillista työotetta ja kiinnostusta työskennellä omaa ja työyhteisön työtä kehittäen. Käytössämme ovat hyvät ja modernit työtilat ja ympärillä aktiivinen, lämminhenkinen työyhteisö ja toimiva moniammatillinen neuvolatiimi. Työn tueksi on mahdollisuus saada myös työnohjausta. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös loppuvaiheen logopedian opiskelijat.

Palkkaus ja työehtoja koskevat määräykset KVTES:n mukaan.

Toimeen valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä voimassa oleva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/02) mukainen rikosrekisteriote. Toimessa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Osastonhoitaja Anne Hakkarainen, puh. 020 632 2542, anne.hakkarainen@aanekoski.fi
Puheterapeutti Lea Laitinen, puh. 020 632 2574, lea.laitinen@aanekoski.fi
Äänekosken kaupunki
Lasten ja perheiden palvelut
Hallintokatu 4
44100 Äänekoski

Äänekosken kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Lasten ja perheiden palvelut
Osoite: Äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 20 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä konsernin palveluksessa on noin 1500.
Olemme savuton työyhteisö.

Tutustu työnantajaan