Pt. tuntiopettaja, infra-ala (maarakennus, kaivos) - Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Pt. tuntiopettaja, infra-ala (maarakennus, kaivos) - Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Lapin koulutuskeskus REDU on Lapin suurin ammatillinen koulutuskeskus ja toiminta-alueemme on koko Lappi. Kiinteät toimintayksiköt sijaitsevat Kemijärvellä, Kittilässä, Rovaniemellä ja Sodankylässä.

Lapin koulutuskeskus REDUssa voi hankkia ammatillista osaamista niin oppilaitoksessa kuin oppisopimuksella kaikilla koulutusaloilla lukuun ottamatta liikunta-alaa. Lisäksi REDUssa on VALMA- ja TELMA-koulutusta. Ammatillinen koulutus on muutoksessa ja myös REDU on muuttamassa toimintamallejaan yhä enemmän asiakaslähtöisempään suuntaan ja tiivistää entisestään työelämäyhteistyötä.

Lapin koulutuskeskus REDUssa ilmoitetaan haettavaksi PT. TUNTIOPETTAJA, INFRA-ALA (maarakennus, kaivos). Työskentelypaikkakunta Rovaniemi. Tehtäviin kuuluu opetustehtäviä myös muualla, erityisesti Pohjois-Suomen alueella.

Tehtävänä on opettaa ja ohjata maarakennus- ja kaivosalan ammatillisia opintoja.

Edellytämme asetuksen 986/1998 mukainen opettajan kelpoisuus. Vakituinen virkasuhde edellyttää pedagogisen pätevyyden suorittamista kolmen vuoden määräajassa, ellei opettajalla ole pedagogista pätevyyttä virkaan.
- Lisäksi huomioimme myös infra-alalle soveltuvan erikoisammattitutkinnon suorittaneet, joilla on asetuksen 986/1998 mukainen opettajan kelpoisuus sekä vähintään viiden vuoden työkokemus ydintehtävää tukevilta aloilta (opettajan pedagogiset opinnot täytyy olla tällöin suoritettuna).

Lisäksi edellytämme:
- Kokemusta maarakennuskoneiden käytöstä
- Rakennusalan kokemusta
- Työkoneiden huolto- ja kunnossapidon hallinta
- C- luokan ajo-oikeus
- Matkustusvalmius

Eduksi katsotaan kokemus talvi- ja kesäkunnossapito tehtävistä sekä laaja-alainen maarakennusalan kokemus. Lisäksi eduksi katsotaan CE- ajokorttiluokan ajo-oikeus, voimassa oleva ammattipätevyys sekä työ-, tuli- ja tieturvakorttikouluttajan pätevyys.

Haastattelun yhteydessä voidaan järjestää työkoneiden käyttökoe.

Tehtävässä on mahdollinen kuuden kuukauden koeaika. Valitun henkilön on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen valinnan vahvistamista.

Lisätietoja

http://www.redu.fi

Lisätietoja antaa 24.6.2019 saakka koulutuspäällikkö Kyösti Paloniemi, p. 020 798 4567 sekä 28.6.2019 saakka tiimiesimies Sami Ämmälä, p. 020 798 4972, e-mail etunimi.sukunimi@redu.fi

Lapin koulutuskeskus REDU
Osoite: Jänkätie 1, 96300 Rovaniemi

Lapin koulutuskeskus REDU on Lapin suurin ammatillinen koulutuskeskus ja toiminta-alueemme on koko Lappi.

Tutustu työnantajaan