Psykologin sijaisuus, Kitee (id2310) - Siun sote

Psykologin sijaisuus, Kitee (id2310) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristö-terveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!
Siun sotessa on haettavana 29.10.2019 mennessä PSYKOLOGIN sijaisuus, Kitee
Haettavana on kasvatus- ja perheneuvolan psykologin sijaisuus ennaltaehkäisevien lapsiperhepalvelujen eteläiselle alueelle. Sijaisuuden kesto on 31.12.2019 saakka. Psykologi työskentelee Kiteen alueella ja hänen toimipisteensä sijaitsee Kiteen kasvatus- ja perheneuvolassa Hytkesissä. Sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, jolloin haku päätetään.
Psykologi toimii kasvatus- ja perheneuvonnan asiantuntijana ja tekee tiivistä yhteistyötä muiden lapsiperheiden palveluissa toimivien työntekijöiden kanssa. Kasvatus- ja perheneuvonnan palveluissa psykologin tehtäviin sisältyy lapsen kasvuun ja kehitykseen, perhe- ja tunne-elämään, ihmissuhteisiin sekä sosiaalisiin taitoihin liittyvää arviointia, ohjausta ja neuvontaa. Työ on vanhempien tukemista lasten kasvatusasioissa sekä erilaisissa perhe-elämän ja parisuhteen ristiriita- ja ongelmatilanteissa, kriiseissä ja menetyksissä. Työhön sisältyy myös osittain koulupsykologin työtä. Koulupsykologin työtehtäviin kuuluvat yhteisöllinen ja yksilöllinen opiskeluhuoltotyö: Oppilaiden psykologiset tutkimukset sekä ohjaus ja neuvonta, oppimisen tuen suunnittelu, yhteistyö perheiden ja koulujen henkilökunnan kanssa, työskentely ryhmien tai luokkien kanssa sekä alansa asiantuntijana toimiminen opiskeluhuolto- ja monialaisissa asiantuntijaryhmissä.
Psykologin työnkuva on muokattavissa niin, että painotuksia kasvatus- ja perheneuvonnan psykologin ja koulupsykologityössä pyritään räätälöimään oman osaamisen ja kiinnostusten mukaan. Työyhteisömme vahvuus on ketteryys ja joustavuus työhön liittyvissä järjestelyissä niin, että työtä on mahdollisuus tehdä hyvin omia vahvuuksia käyttäen ja kehittäen.
Psykologilla on työssä tukena perheneuvolan tiimi, jossa työskentelee psykologeja, sosiaalityöntekijä, toimintaterapeutit ja konsultoivat lääkärit. Lisäksi työssä ovat tukena aktiiviset eteläisen alueen perhekeskuksen toimijat.
Työ edellyttää lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvää asiantuntemusta, perhekeskeistä työskentelyotetta, sekä kehittämismyönteistä työotetta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aloitteellisuutta sekä aktiivista ja itsenäistä työotetta. Eduksi katsotaan aiempi kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä.
Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia psykologin tehtävissä. Työtehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Työtehtävässä on koeaika. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.
Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).
Kysy lisätietoja: palvelujohtaja Helena Majoinen p. 013 330 5242 (22.7.-16.8) tai johtava sosiaalityöntekijä Hanne-Mari Pöyhönen p. 013 330 5857, hanne-mari.poyhonen@siunsote.fi.
Jätä hakemus sähköisesti.
Joensuussa 29.8.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2310
  • 19.7.2019 - 29.10.2019 23:59
  • KiteePohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!