test

Psykologiksi läntiseen perhekeskukseen

Hakuaika päättyy  16.5.2024 12:00

Hei psykologi - Oletko valmis tarttumaan haasteisiin ja luomaan yhdessä meidän kanssamme merkityksellisiä hetkiä? Hae nyt ja liity joukkoomme muuttamaan maailmaa paremmaksi paikaksi yksi asiakas kerrallaan!

Haemme psykologia Pohjois-Savon hyvinvointialueen Läntiselle alueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen lasten ja nuorten perustason mielenterveys- ja päihdepalveluihin. Ensisijainen sijoituspaikka on neuvoteltavissa läntisen alueen perhekeskuksen kunnissa. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Pohjois-Savon hyvinvointialueen Läntisen perhekeskukseen kuuluvat seuraavat kunnat: Suonenjoki, Rautalampi, Keitele, Tervo, Vesanto, Pielavesi ja Karttulan alue (osa Kuopiota), joissa kaikissa on hyvinvointialueen toimipiste.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Osana lasten ja nuorten perustason mielenterveys- ja päihdepalveluja pääset mukaan kehittämään palveluiden sisältöä. Tavoitteenamme on tarjota varhainen apu lasten ja nuorten mielenterveys-, riippuvuus- ja päihdeongelmatilanteissa psykososiaalisin menetelmin. Hoidollinen työ koostuu hoitosuhdekäynneistä ja yhteistyöstä perheiden ja verkostojen kanssa. Hoidollisen työn lisäksi psykologin työnkuvaan kuuluu psykologin tutkimusten teko. Lääkehoidosta vastaa aluelääkärien palvelut. Lasten ja nuorten hoidossa on tarvittaessa käytettävissä Kuopion yliopistollisen sairaalan nuorisopsykiatrian palvelut.

Psykologi työskentelee yhdessä tiimissä hoitajien kanssa, ja työryhmä antaa konsultaatioapua mm. kouluterveydenhuollolle ja oppilashuollolle, kasvatus- ja perheneuvontaan sekä muille perhekeskuksen eri ammattilaisille.

Tehtävien hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.


Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, laajat koulutusmahdollisuudet sekä ympärillesi ammattitaitoisen ja moniammattillisen työyhteisön. Meillä on käytössä Nepton työaikajärjestelmä ja joustava työaika. Mahdollistamme osittaisen etätyön ja työpisteesi sijainnista voit esittää toiveesi. Hyvinvoinnin tueksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi edun, tyhy-toimintaa ja työterveyshuollon.

Työsuhteen ehdot määrittyvät HYVTES:n ja SOTE-sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy tehtävän vaativuuden mukaisesti ja sijoittuu välille 4 504,97 - 4 966,73 €/kk.


Olisiko tässä työ mitä olet etsinyt?

Kelpoisuusvaatimuksena psykologin tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/1994). Paikkaa voivat hakea myös vastavalmistuneet sekä määräaikaisella työsopimuksella valmistumassa olevat, opintoihin kuuluvat psykologiharjoittelut suorittaneet henkilöt.

Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, yhteistyökykyä, valmiutta kehittää psykologin työtä sekä kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Kuuntele sydäntäsi ja tule töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/psykologit/

Yhteystiedot

Eija Komulainen, alue-esihenkilö

eija.komulainen@pshyvinvointialue.fi

p. 0400 575 184

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan