Psykologi, varhaiskasvatus - Keravan kaupunki

Psykologi, varhaiskasvatus - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin varhaiskasvatuksen vastuualueella on haettavana vakituinen PSYKOLOGIN toimi alkaen 19.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän sijoituspaikkoina työsuhteen alussa ovat Keravan varhaiskasvatuksen vastuualueen yksiköt.

Keravalla kasvun ja oppimisen tuen vastuualueen tiimiin kuuluu kahdeksan kuraattoria ja kahdeksan psykologia, jotka muodostavat alueelliset työparit. Lisäksi tiimissä on neljä perheohjaajaa ja kaksi psykiatrista sairaanhoitajaa. Haemme joukkoomme yhteistyökykyistä ja monialaisesta kehittämisestä kiinnostunutta henkilöä, jolla on laillistetun psykologin kelpoisuus. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta lasten ja huoltajien parissa työskentelystä sekä varhaiskasvatuksen ja kouluelämän tuntemusta. Valitulta odotetaan oma-aloitteista ja kehittävää työskentelyotetta.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi

Alkaen 1.8.2019 kasvun ja oppimisen tuen johtaja Helena Ripatti, p. 040 318 4022 (helena ripatti@kerava.fi)

Keravan kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen toimiala
Osoite: Kauppakaari 11, 04200 Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1700 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 36 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.
Kasvatuksen ja opetuksen toimialalla työskentelee noin 800 varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan