Psykologi, polikliininen psykiatria - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Psykologi, polikliininen psykiatria - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haemme osaavaan joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen polikliiniselle psykiatrialle

PSYKOLOGIA

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen psykologin tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan niin psykiatrian konsultaatiopoliklinikan kuin akuuttityöryhmän toimintamalleihin kohti tulevaa Sairaala Novaa, joka valmistuu ensivuonna. Psykologin tehtäväsi jakaantuu sekä psykiatrian konsultaatiopoliklinikalle että päivystyksen psykiatrian akuuttityöryhmään. Tässä tehtävässä olet mukana somatiikan erikoisaloilla, joissa psykologin työn vahvuutesi ja osaamisesi kohtaa myös psykiatrian akuuttihoitotyön.

Psykiatrian konsultaatiopoliklinikan tehtävänä on tarjota psykiatrian erityisosaamista somatiikan erikoisaloille ja potilaille, jotka ovat somaattisten erikoisalojen tutkimuksissa tai hoidoissa. Tavoitteena on huomioida kokonaisvaltaisesti psykososiaaliset tekijät hoitoon liittyen. Yleissairaalapsykiatrian potilaat ovat somaattisesti sairastavia tai oireilevia. Toimit konsultaatiopoliklinikalla osana moniammatillista työryhmää, teet hoidollisia interventioita ja psykologisia tutkimuksia diagnostiikan tueksi.

Psykiatrian akuuttityöryhmä toimii pääsääntöisesti Keski-Suomen keskussairaalan päivystyksessä. Työryhmä huolehtii akuutisti sairastuneen ja välitöntä hoitoa tarvitsevan psykiatrisen hoidon tarpeen arvioinnista, hoidon käynnistämisestä ja päivystyksellisestä hoidosta avohoidossa. Toimit akuuttityöryhmässä osana tiimiä psykologin tehtävissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain edellyttämä pätevyys, laillistettu psykologi. Yksilö- tai muu soveltuva psykoterapiakoulutus katsotaan hakijalle eduksi.

Psykologin tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi

Ylilääkäri Janne Mäntynen
p. 014 269 2065
Ylilääkäri Tuula Pesonen
p. 014 269 3186
Vastaava psykologi Mirva Liikamaa
p. 014 269 8463
sähköpostit: etunimi.sukunimi@ksshp.fi
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Psykiatrian palvelualue
Osoite: Keskussairaalantie 19, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Tutustu työnantajaan